Produkter som tål att testas

NorDan samarbetar med en rad internationella institutioner när det kommer till produktutveckling och certifiering. Kraven från dessa säkerställer att du som kund kan känna dig trygg med våra produkter.

NS-EN ISO 9001

NorDan AS har varit certifierade enligt ISO 9001 sedan 1991. Vi anser att detta varit ett viktigt verktyg för att tillfredställa kraven på kvalitetsstyrning i vår verksamhet. Detta säkerställer att vi levererar avtalad kvalitet utifrån kundens, NDVK´s och våra egna dokument.


Secured by Design

Produkter med detta märke är testade och godkända enligt mycket stränga säkerhets och kvalitetskrav från Association of Chief Police Officers i UK (ACPO), och är mycket motståndskraftiga när det gäller inbrott. Utvalda standard produkter ut NorDan´s sortiment har detta märke.


PEFC

NorDan är certifierat enligt den internationellt välkända organisationen PEFC, the Programme for the Endosement of Forest Certification. Detta verifierar att det virke som används till NorDans fönster och dörrar kommer från skogsbruk som bedriver en miljövänlig och hållbar utveckling. (www.pefc.org).


P-märkning

P-märkningen innebär att produkten uppfyller lag- eller myndighetskrav men också i de flesta fall andra och högre krav som marknaden efterfrågar. P-märkning innebär att produkten är typprovad, att tillverkarens egenkontroll övervakas av SP och för vissa produkter innebär det också att installation/montage kontrolleras (www.sp.se).


NTRB

NTech serien är impregnerad i enlighet med klass B, som utgår från den europeiska standarden NS -EN 351-1 klass P5. Därmed förlänger vi virkets livslängd och förebygger angrepp av svamp och röta. Virket blir också mer formstabilt. Vi värnar om miljön och följer utsläppsreglerna för flyktiga organiska föroreningar (VOC).


Svanenmärkning

Vår energiförbrukning påverkar klimatet. Svanenmärkta produkter är tillverkade med minsta möjliga energi och utsläpp av växthusgaser. Det ställs krav på bland annat utvinningen av råvaror, produktion, energieffektivitet, kemikalieanvändning och möjlighet till återvinning. (www.svanen.se)


NDVK

NDVK är ett frivilligt certifieringsorgan för tillverkare av fönster och dörrar. NDVK:s regelverk ställer krav på tillverkarnas kvalitetssystem. Alla produkter med NDVK märket är testade och godkända enligt europeisk standard. (www.ndvk.no)


CE-märkta fönster och fönsterdörrar

CE-märket är ett krav på alla fönster och dörrar inom EU. Alla producenter ska märka sina produkter med CE-märket. Produkter som har detta märket är tillverkade och testade enligt gällande europeisk standard.


NTech Lågenergi 0.9

Träfönster eller aluminiumbeklädda träfönster och fönsterdörrar. Detta är vårt standard fönster. U-värde 0,9 W/m2K


NTech Klimat 0.8

Träfönster eller aluminiumbeklädda träfönster och fönsterdörrar med lågt U-värde och ökad ljudreduktion. U-värde 0,8 W/m2K


NTech Passiv 0.7

Träfönster eller aluminiumsbeklädda träfönster med isolerad karm och båge. Marknadens lägsta U-värde! U-värde 0,7 W/m2K .katalog

Bläddra i våra broschyrer

Visste du att ...

NorDan är en trygg samarbetspartner! Världens största kreditupplysningsbyrå ger NorDan "Bästa kreditvärdighet"

Huvudkontor

NorDan AB

Grebbestadsvägen 8 
457 91 TANUMSHEDE
 
Tel: +46 (0)10 130 00 00
Fax: +46 (0)10 130 00 05
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

energiraknare