NorDan koncernen är en av Skandinavias ledande fönster- och dörrproducent med ca. 1300 medarbetare och en koncern omsättning på 1,4 miljarder kronor.  Företaget grundades 1926.

NorDan-gruppen

NorDan koncernen är en av Skandinavias ledande fönster- och dörrproducent med ca. 1300 medarbetare och en koncern omsättning på 1,4 miljarder kronor. Företaget grundades 1926.

Vi är NorDan AB

Vår huvudmarknad är Norge, Sverige, Storbritannien och Irland. Vi exporterar även till många andra länder. Företaget har sitt huvudkontor och fabrik i Moi i Sör Rogaland, samt fabriker i Otta, Eggersund och Arneberg i Norge. I Sverige äger NorDan fabriker i Tanumshede, Värnamo och Kvillsfors. NorDan har även en fabrik i Wolztyn, Polen.

Med NorDan får du en stabil samarbetspartner som du kan lita på. Vi lägger stora resurser på att hela tiden ligga i framkant när det gäller utveckling av produkten samt effektiv produktion. Stränga krav på energieffektiva produkter, miljö och säkerhet gör att produktionen av fönster och dörrar sker i nära samarbete med vetenskapliga miljöer. NorDan ligger i framkant när det gäller nya krav i Tekniska föreskrifter plan- och bygglagen (TEK07 og TEK10). Detta har lett till att våra produkter blivit ledande i förhållande till energibesparing, vårt tuffa klimat och kundernas behov.

I tillägg till teknisk innovation studerar vi ständigt arkitektur för att kunna utveckla vår design i rätt riktning, för fönster ger, mer än någon annan byggprodukt, huset form och själ.

factorys« tillbaka

katalog

Bläddra i våra broschyrer

Visste du att ...

NorDan startade 1926 och är Scandinaviens ledande tillverkare av miljövänliga energifönster.

Huvudkontor

NorDan AB

Grebbestadsvägen 8 
457 91 TANUMSHEDE
 
Tel: +46 (0)10 130 00 00
Fax: +46 (0)10 130 00 05
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

energiraknare